DËRMËNAS, BANORËT KËRKOJNË DEZINFEKTIMIN E “VIJËS SË NGJALËS”, PËR TË LARGUAR INSEKTET

20/07 21:32
Credits to Apollon TV
DËRMËNAS, BANORËT KËRKOJNË DEZINFEKTIMIN E “VIJËS SË NGJALËS”, PËR TË LARGUAR INSEKTET

Zonat e banuara përgjatë kolektorit të Rroskovecit, e thënë ndryshe Vijës së Ngjalës janë të rrezikuar në këto ditë të nxehta vere nga mushkonjat dhe insektet bartëse të shumë infeksioneve , për shkak të mungesës së dezinfektimit. Ata pohojnë të indinjuar se kjo situatë po u vështirëson jetesën në përditshmëri , duke u kthyer në shqetësimin më madhor të tyre. Kërkojmë ndërhyrje urgjente thonë ata njëzëri pasi nuk dimë si të mbrohemi prej tyre.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.