“DEFENDER 23”, YURI KIM: SHBA, SHQIPËRIA DHE ALETATËT E NATO-s MË TË BASHKUAR SE KURRË

22/05 15:43
Credits to Apollon TV
“DEFENDER 23”, YURI KIM: SHBA, SHQIPËRIA DHE ALETATËT E NATO-s MË TË BASHKUAR SE KURRË

Ambasadorja e SHBA-së në Tiranë, Yuri Kim gjatë ceremonisë së “Defender Europe 2023” që po zhvillohet në Tiranë tha se Amerika, Shqipëria dhe aleatët e NATO-s sot janë më të bashkuar se kurrë. Kim u shpreh se Shqiptarëve iu tha se demokracitë ishin armiqtë e tyre, u detyruan të ndërtonin bunkierë, shikoni përreth një Shqipëri të ndryshuar dhe kjo është historike. Shtetet e Bashkuara, Shqipëria dhe aletatët tanë të NATO-s janë më të bashkuar dhe më në formë se kurrë, shtoi ambasadorja amerikane.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.