ÇUÇI: NUK MUND TA BËJË POLICIA E SHTETIT ÇARMATOSJEN E SHQIPTARËVE TË ARMATOSUR NË ’97

28/06 18:40
Credits to Apollon TV
ÇUÇI: NUK MUND TA BËJË POLICIA E SHTETIT ÇARMATOSJEN E SHQIPTARËVE TË ARMATOSUR NË ’97

Ministri i Brendshëm Bledi Cuci gjatë konferencës së jashtëzakonshme të mbajtur me gazetarët ditën  e sotme u ndal kryesisht tek situata kriminale në vend dhe tek siguria rrugore. Përsa i përket vrasjeve Ministri  e hoqi përgjegjësinë nga policia duke ia lënë armatimit të shqiptarëvë në vitin 1997, si dhe vendimeve të gjqësorit për lirimin e personave me armëmbajtje pa leje, teksa nuk pranoi të mbante përgjegjësi morale për ngjarjet e fundit të cilat i konsideron të zakonshme.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.