CELIBASHI: PD NUK MUND TË REGJISTROHET NË ZGJEDHJE! VENDIMI I BAZUAR NË LIGJ! PLOTËSONI DOKUMENTET

15/03 18:18
Credits to Apollon TV
CELIBASHI: PD NUK MUND TË REGJISTROHET NË ZGJEDHJE! VENDIMI I BAZUAR NË LIGJ! PLOTËSONI DOKUMENTET

Kryetari i KQZ, Ilirjan Celibashi ka deklaruar se PD nuk mund të regjistrohet në zgjedhje, për shkak se nuk plotëson dokumentacionin. Sipas Celibashit,  PD nuk mund të regjistrohet në zgjedhje e kjo vendimmarrje është në vlerësimin ligjor të fakteve dhe në interpretim të bazuar në ligj. Nuk ka asnjë interes politik apo tjetër veç atij të respektimit nga kushtet”, tha Celibashi.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.