Covid 19

QË NGA FILLIMI I PANDEMISË NJË NË PESË AMERIKANË ËSHTË INFEKTUAR ME COVID-19

QË NGA FILLIMI I PANDEMISË NJË NË PESË AMERIKANË ËSHTË INFEKTUAR ME COVID-19

2022-01 11:50
MANASTIRLIU: NË TË GJITHË TERRITORIN PO OFROHET TESTIMI I SHPEJTË

MANASTIRLIU: NË TË GJITHË TERRITORIN PO OFROHET TESTIMI I SHPEJTË

2022-01 19:52
Komiteti Teknik i Ekspertëve ka vendosur sot të mos ndryshojë masat anti-Covid

Komiteti Teknik i Ekspertëve ka vendosur sot të mos ndryshojë masat anti-Covid

2022-01 14:56
RAKACOLLI: MASAT ANTI-COVID NUK DO TË NDRYSHOJNË PËR FESTAT E FUNDVITIT

RAKACOLLI: MASAT ANTI-COVID NUK DO TË NDRYSHOJNË PËR FESTAT E FUNDVITIT

2021-12 20:45
Ministria e Shëndetësisë ka bërë me dije se gjatë 24 orëve kanë humbur jetën katër persona, ndërkohë janë regjistruar dhe 301 raste të reja nga 2396 testime të kryera.

Ministria e Shëndetësisë ka bërë me dije se gjatë 24 orëve kanë humbur jetën katër persona, ndërkohë janë regjistruar dhe 301 raste të reja nga 2396 testime të kryera.

2021-12 12:58
Test edhe për të vaksinuarit apo ata që e kanë kaluar Covid. Është ky vendimi i qeverisë zvicerane për hyrjen në vend të personave që hyjnë nga jashtë.

Test edhe për të vaksinuarit apo ata që e kanë kaluar Covid. Është ky vendimi i qeverisë zvicerane për hyrjen në vend të personave që hyjnë nga jashtë.

2021-12 12:43
Situata Covid ka ndryshuar hartën e lëvizjeve në Europë për shkak të shfaqjes së variantit Omicron. Së fundit edhe Greqia

Situata Covid ka ndryshuar hartën e lëvizjeve në Europë për shkak të shfaqjes së variantit Omicron. Së fundit edhe Greqia

2021-12 12:40
Komiteti Teknik i Ekspertëve ditën e sotme ka folur mbi situatën epidemiologjike në vend, teksa ka njoftuar dhe masat e reja. A na mbron vaksina nga “Omicron”? Bino: Kjo kategori njerëzish është më e rrezikuar

Komiteti Teknik i Ekspertëve ditën e sotme ka folur mbi situatën epidemiologjike në vend, teksa ka njoftuar dhe masat e reja. A na mbron vaksina nga “Omicron”? Bino: Kjo kategori njerëzish është më e rrezikuar

2021-12 16:58
Komiteti njofton MASAT E REJA: Administrata shtetërore duhet të vaksinohet! Edhe punonjësit e supermarketeve (AFATI I FUNDIT)

Komiteti njofton MASAT E REJA: Administrata shtetërore duhet të vaksinohet! Edhe punonjësit e supermarketeve (AFATI I FUNDIT)

2021-12 16:40
Çdo qytetar mbi 18 vjeç mund të bëjë dozën e 3 të vaksinës kundër Covid-19

Çdo qytetar mbi 18 vjeç mund të bëjë dozën e 3 të vaksinës kundër Covid-19

2021-12 12:33
Varianti i ri i Covid-19, “Omicron” , ka shqetësuar mbarë botën, ndërsa raste janë konfirmuar tashmë edhe në Europë, në Gjermani, Itali , Holandë, Austri etj.

Varianti i ri i Covid-19, “Omicron” , ka shqetësuar mbarë botën, ndërsa raste janë konfirmuar tashmë edhe në Europë, në Gjermani, Itali , Holandë, Austri etj.

2021-12 13:31

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.