Çahet muri i magazinës, zjarrfikësit ndërhyjnë për të gjetur trupin e 33-vjeçarit

25/03 14:23
Credits to Apollon TV
Çahet muri i magazinës, zjarrfikësit ndërhyjnë për të gjetur trupin e 33-vjeçarit

Para qendrës tregtare është carë një pjesë e murit për të bërë të mundur nxjerrjen e trupit të 33-vjeçarit i cili është bllokuar në magazinë.

Momentalisht ka mbërritur një ekskavator dhe me bombola oksigjeni ku për pak do të ndërhyjnë punonjësit zjarrfikës për të nxjerrë trupin e 33-vjeçarit Arjan Sala.

Magazina momentalisht ndodhet në pushimin e tymit dhe herë pas here flakët aktivizohen për shkak të materialeve. Disa herë zjarrfikësit kanë tentuar të ndërhyjnë.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.