BRAÇE NGRE TONET: INDEKSOHEN PAGAT E TITULLARËVE, JO TË PUNONJËSVE!

23/05 17:06
Credits to Apollon TV
BRAÇE NGRE TONET: INDEKSOHEN PAGAT E TITULLARËVE, JO TË PUNONJËSVE!

Deputeti i PS, Erion Braçe nga Komisioni për Ekonominë dhe Financat tha se rritja e pagavepër administratën duhet bëhet bazë meritës dhe kualifikimeve. Braçe tha se duhet ketë një reformë administratë për kuptuarse kush i shërben interesit publik dhe se buxhetii shtetit mos shkojë për paaftit.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.