BRAÇE: ABUZOHET TOTALISHT PËR NEVOJAT E TREGUT TË BRENDSHËM! PËRPUNUESIT NË GARË PËR TË FATURUAR

17/01 17:54
Credits to Apollon TV
BRAÇE: ABUZOHET TOTALISHT PËR NEVOJAT E TREGUT TË BRENDSHËM! PËRPUNUESIT NË GARË PËR TË FATURUAR

Erion Braçe insiston se ka abuzime kur ka nevoja të tregut të brendshëm dhe merr shembull qumështin që s’duhet të përpunohet pas 3 ditësh por sapo mblidhet. Po ashtu shpjegon se përpunuesit janë në garë për të faturuar sa më pak pasi funksionojnë pa dokumente ligjore, por kjo e dëmton bujkun.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.