BERISHA: PËRPJEKJET E RAMËS DONKISHOTESKE, PO NDËRHYN NË PUNËT E KOSOVËS

26/06 17:44
Credits to Apollon TV
BERISHA: PËRPJEKJET E RAMËS DONKISHOTESKE, PO NDËRHYN NË PUNËT E KOSOVËS

Sali Berisha një deklaratë për mediat ka reaguar pas lirimit tre policëve Kosovësnga paraburgimi Serbi. Ai tha se përgjegjësitduhet dalin para drejtësisë, ndërsa i ka bërëthirrje Kosovës për shtensionim situatës dhekthimin te dialogu. Po ashtu ai tha se Edi Rama ka përgjegjësi bllokimin e zhvillimevepozitive dhe zgjidhjes konflikteve mesKosovës dhe Serbisë.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.