Bashkia Lushnje I ka kthyer qendrat administrative ne kantiere ndertimi!

28/09 14:27
Credits to Apollon TV
Bashkia Lushnje I ka kthyer qendrat administrative ne kantiere ndertimi!

Bashkia Lushnje I ka kthyer qendrat administrative ne kantiere ndertimi per qytetaret qe prej vitesh kalonin ne rruge te amortizuar. Nje nder to eshte qendra administrative dushk ku shume rruge do te kthehen ne parametra bashkekohore nga investimet e kryera nga institucioni I bashkise Lushnje . Investimet në infrastrukture janë kryefjalë e disa prej investimeve ne qytete e fshatra në njësitë administrative të territorit të Bashkisë.
Çdo ditë sjell transformimin e bashkisë Lushnje! Qyteti është kthyer në një kantier ndërtimi. Punohet kudo dhe prioritet absolut .Kete e pohon vete drejtuesi I qendres administrative Dushk , Z. Afrim Dedej ne nje interviste per gazetarin e televizionit Apollon Ndricim Gjoshi .

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.