Banoret e Povelçës në njësinë administrative Dermenas në Fier në protestë pasi sipas tyre mungojnë investimet edhe pse paguajnë taksa.

16/01 10:12
Credits to Apollon TV
Banoret e Povelçës në njësinë administrative Dermenas në Fier në protestë pasi sipas tyre mungojnë investimet edhe pse paguajnë taksa.

Banoret e Povelces ne njesine administrative Dermenas ne Fier ne proteste pasi sipas tyre mungojne investimet edhe pse paguajne. Mungon gjelbetimi, ndricimi, ndihmat ndahen ne menyre selektive. Zona po shpopullohet. Sipas banoreve edhe nxenesit e shkolles kane marre tableta ne menyre selektive. E gjithe kjo ndodh pasi ata kane bindje te djathta.

I pranishem ne proteste edhe ish deputeti Luan Baci: ne kete zone eshte abuzuar gjithmone me ndihmat. Ka lista selektive dhe marrin mbeshtetes dhe punonjes te zyrave te ps, te rilindjes, te subashit dhe te Dilos.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.