BALLSH, I LARGUAR PREJ 12 DITËSH, FAMILJARËT NË KËRKIM TË 35 VJEÇARIT

21/01 19:49
Credits to Apollon TV
BALLSH, I LARGUAR PREJ 12 DITËSH, FAMILJARËT NË KËRKIM TË 35 VJEÇARIT

Erald Mejdani nga Ballshi i rrethit mallakastër ëshët 35 vjecari i cili rezulton i humbur prej 12 ditësh . Ka qënë babai i tij i cili ka denoncuar humbjen e kontakteve  me të  birin teksa fqinjët pohojnë se i riu është  i martuar me një fëmijë dhe kishte  ardhur në Shqipëri nga Greqia për festat e fundivitit . Ndërkohë policia ende nuk ka një informacion nëse 35 vjecari ka dalë nga pikat e kalimit kufitar për në Greqi .

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.