BALLA: SOCIALISTËT SHQIPTARË E KANË PËR NDER TË JENË PARTIA E PASARDHËSVE TË PARTIZANËVE

20/11 19:48
Credits to Apollon TV
BALLA: SOCIALISTËT SHQIPTARË E KANË PËR NDER TË JENË PARTIA E PASARDHËSVE TË PARTIZANËVE

Nëse sot jemi krenarë që Shqipëria gjatë Luftës së Dytë Botërore u vendos në anën e antifashistëve, fitimtarëve, dhe frontit të madh të lirisë, kjo është meritë e partizanëve shqiptarë, këtyre kalorësve të çlirimit dhe të lirisë, u shpreh socialisti Taulant Balla, në Konferencën e Organizatës së veteranëve të Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare.

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.