Babai u gjet i vdekur në kamionin e kompanisë ku punonte në Fier, fëmijët: I kishte rënë të fikët dy herë, nuk na njoftoi asnjë!

27/07 19:25
Credits to Apollon TV
Babai u gjet i vdekur në kamionin e kompanisë ku punonte në Fier, fëmijët: I kishte rënë të fikët dy herë, nuk na njoftoi asnjë!

Ishte mëngjesi i 22 korrikut, ku Arif Karemani, shkoi si çdo ditë në kompaninë “Sinaj SH.P.K”, ku punonte prej 23 vitesh, pa e ditur, se ajo do të ishte hera e tij e fundit atje.

Gjatë orëve të punës, kolegët kanë konfirmuar për dy fëmijët e 60-vjeçarit, se ai nuk ishte ndier mirë, e për këtë ishte njoftuar drejtori dhe pronari i kompanisë, por megjithatë, sipas pretendimeve të familjarëve, ai nuk është zëvendësuar nga një tjetër person, apo të informoheshin mbi gjendjen e të atit.

Familjarët nisën të merakoseshin për fatin e të afërmit e tyre në orët e pasdites, ku Arifi nuk i telefononi si zakonisht dhe s’iu përgjigjej thirrjeve të tyre nëpërmjet celularit.

Këtu, ata vendosën që të zhvillonin vetë kërkimet e tyre, të përqendruara në ambientet e punës së babait dhe lokalet e tjera përreth. Familjarët pretendojnë se pas kërkimeve të shumta, shoqëruar edhe nga pronarin e firmës, e kanë gjetur të atin pa shenja jete në një nga kamionët e shoqërisë “Sinaj SH.P.K”, ndërsa fajësojnë për neglizhencë ambulancën dhe policinë rajonale.

Këtu, ata vendosën që të zhvillonin vetë kërkimet e tyre, të përqendruara në ambientet e punës së babait dhe lokalet e tjera përreth. Familjarët pretendojnë se pas kërkimeve të shumta, shoqëruar edhe nga pronarin e firmës, e kanë gjetur të atin pa shenja jete në një nga kamionët e shoqërisë “Sinaj SH.P.K”, ndërsa fajësojnë për neglizhencë ambulancën dhe policinë rajonale.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.