AUDIO E PËRMENDUR NË MEDIA PËR 21 JANARIN, BERISHA: MANIPULIM,TABELA SHKRIMI QË PARAQITEN SI PËRGJIM

23/01 18:23
Credits to Apollon TV
AUDIO E PËRMENDUR NË MEDIA PËR 21 JANARIN, BERISHA: MANIPULIM,TABELA SHKRIMI QË PARAQITEN SI PËRGJIM

Manipulime i quan ish-Kryeministri Sali Berisha disa publikime të fundit në media, ku pretendohet se bëhet fjalë për një audio të komunikimit të gardistëve më 21 janar teksa zhvillohej protesta e opozitës dhe ata luftonin me protestuesit.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.