ATHINË, GRATË E SUKSESSHME, HISTORIA E SAFETE KOSTA SKARTADOS

16/02 19:16
Credits to Apollon TV
ATHINË, GRATË E SUKSESSHME, HISTORIA E SAFETE KOSTA SKARTADOS

Safete Kosta Skartados eshte pjesë e historisë se suksesit te  shqiptarëve kanë arritur krijojnë bizneset e tyre, ndërtojnë aktivitetefitimprurëse dhe integrohen   jetën ekonomike ne Greqi. Ndertimi i fabrikes se  prodhimit te letrës higjienike ishte zgjedhja e fushës per te investuar e  kesaj zonje te nderuar, perfaqesuese e komunitetit grave shqiptare, e cila ka folur ekskluzivisht për TV Apollon.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.