ATHINË, EKSPOZITË NË KUADËR TË MUAJIT TË ARTIT DHE LETËRSISË

26/09 17:59
Credits to Apollon TV
ATHINË, EKSPOZITË NË KUADËR TË MUAJIT TË ARTIT DHE LETËRSISË

Dy piktorë Shqiptarë Agron Dingo dhe Agron Bejte kanë çelur ekspozitë e tyre të përbashkët në mjediset e Ambasadës Shqiptare në Greqi në kuadër të muajit të Artit dhe letërsisë. Ambasadorja znj.Luela Hajdaraga, e cila mbeshteti këtë event, vuri theksin te roli dhe rëndësia që ka ky aktivitet artistik për artin e kulturën shqiptare në emigracion.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.