Arrest me Burg per 34-vjeçarin nga Divjaka i cili qelloj me armen pa leje ne ajer dhe mori peng makinen e Policise

15/03 12:15
Credits to Apollon TV

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.