AMBASADORJA E BE-së, CHRISTIANE HOHMANN JEP MESAZHIN E PARË HAPJA E NEGOCIATAVE: NA BËN MË TË FORTË

06/08 16:11
Credits to Apollon TV
AMBASADORJA E BE-së, CHRISTIANE HOHMANN JEP MESAZHIN E PARË HAPJA E NEGOCIATAVE: NA BËN MË TË FORTË

Ambasadorja e BE-së, Christiane Hohmann nis këtë javë misionin e saj në Shqipëri. Ajo u ka dërguar mesazhin e parë shqiptarëve ku është shprehur se çelja e negociatave është një hap i madh dhe një progres për transformim të vendit tonë.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.