Ambasadori Austrise ne Fier : Jemi ne krah te medias se lire dhe te drejtes qytetare per te protestuar

17/12 10:02
Credits to Apollon TV
Ambasadori Austrise ne Fier : Jemi ne krah te medias se lire dhe te drejtes qytetare per te protestuar

Ambasadori Austrise ne vendin tone Christian Steiner pas nje vizit ne Fier ku ka shperndare ndihma per nje familje ne nevoje dhe e prekur me pare nga Covid eshte shprehur ne mbrojtje te medias dhe te drejtave te protestuesve per te shprehur mendimin e tyre qe duhet vleresuar. 

Ambasadori Austriak u gjend i papergatitur ne pyetjet e gazetareve rreth protestave te te rinjeve ne Tirane dhe shume qytete te Shqiperi dhe ka shmangur pergjigjet nderkohe qe eshte shprehur se eshte sot ne kete vizit ne Fier ne kuader te projektit te ndihmes ndaj familjeve ne nevoje dhe qe kane kaluar virusin covid19 . 

Ne bashkpunim te ngushte me kryqin e kuq ka then Ambasadori Steiner ne do te vijojme te japim kontributin tone per te kapercyer kete situate pandemie. 

Steiner eshte shprehur se do te kontriubojebse bashku me shtetet e tjera te KE per ardhjen e vaksines kunder covid ne Shqiperi

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.