ALTIN DUMANI, JA KUSH ËSHTË KREU I SPAK

17/12 18:35
Credits to Apollon TV
ALTIN DUMANI, JA KUSH ËSHTË KREU I SPAK

Altin Dumani do të drejtojë SPAK-un deri në fund të vitit 2025. I lakuar si i preferuar nga SHBA-të, Dumani mori 5 vota pro, duke u zgjedhur në krye të SPAK, pas një procesi që u ndoq nga afër nga ambasadorja Amerikane Yuri Kim. Altin Dumani, ka pasur në dorë dosje të rëndësishme duke e projektuar si një prokuror të pakompromis dhe me autoritet.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.