Aktualitet Bordi i Transparencës ndryshon çmimin e karburanteve

29/09 18:40
Credits to Apollon TV
Aktualitet  Bordi i Transparencës ndryshon çmimin e karburanteve

Bordi i Transparencës ka ndryshuar përsëri çmimin e karburanteve.

Sipas vendimit të sotëm, litri i naftës do të shitet 229 lekë, benzina me 203 lekë dhe gazi me 78 litri.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 29 shtator ora 20:00 dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.