AKSIDENT NË FIER – SEMAN, AUTOKOMBAJNA PËRPLASET ME NJË KAMION

04/07 18:04
Credits to Apollon TV
AKSIDENT NË FIER – SEMAN, AUTOKOMBAJNA PËRPLASET ME NJË KAMION

Një aksident ka ndodhur mesditën e kësaj marte aksin Fier-Seman. Sipasinformacioneve mësohet se një autokombajnëështë përplaset me një kamion duke bërë bllokohet qarkullimi këtë aks rrugor për 1 km. Paraprakisht dyshohet se shkak për këtëaksident është bërë mosrespektimi i rregullave qarkullimit si dhe mungesa e sinjalistikes dhe rruga e ngushte

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.