Mbërriti në Durrës kroçiera “Sirena” e cila ka sjellë 636 turistë amerikanë  në qytet.

12/06 14:57
Credits to Apollon TV
Mbërriti në Durrës kroçiera “Sirena” e cila ka sjellë 636 turistë amerikanë  në qytet.

Mbërriti në Durrës kroçiera “Sirena” e cila ka sjellë 636 turistë amerikanë  në qytet.

Kjo kroçierë po kryen një tur në disa qytete turistikë të detit Mesdhe dhe u ndal në  Durrës pas vizitës në Argostoli (Greqi). Një pritje e veçantë ju rezervua këtyre turistëve në portin e Durrësit.

Turistët e huaj do të vizitojnë përveç qytetit tonë edhe qytetet e Tiranës, Krujës dhe Beratit.

Kemi kohë që i kemi filluar përgatitjet për sezonin turistik të këtij viti e tashmë jemi gati për të mirëpritur turistët e shumtë që po vizitojnë qytetin tonë bregdetar.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.