24 orë pa sinjal dhe internet, One Albania “zhduk” edhe shërbimin e klientit

25/08 10:09
Credits to Apollon TV
24 orë pa sinjal dhe internet, One Albania “zhduk” edhe shërbimin e klientit

Prej më shumë se 24 orësh mijëra ambonentë të kompanisë ONE vazhdojnë të hasin probleme me shërbimin telefonik. Që prej mesnatës, sinjali telefonik dhe të gjitha shërbimet e tjera ishin jashtë funksionit. Ndonëse, kanë kaluar më shumë se 24 orë i njëjti problem vazhdon dhe ONE ka lënë mijëra qytetarë në terr.

Shërbimi nuk është rikthyer, madje qytetarëve i është hequr edhe e drejta për t’u ankuar në shërbimin e klientit. Kjo pasi numri “123” i vendosur në dispozicion të abonentëve këtë të premte del që nuk ekziston.

Për të hequr qafe abonentët e nervozuar nga kjo situatë e paprecendetë, ONE ka gjetur një tjetër zgjidhje. Kompania celulare ka përgatitur një mesazh të gatshëm dhe jua ka shpërndarë dyqaneve.

Më poshtë, është një prej këtyre mesazheve:

“Ju lutem nese paraqiten kliente te cilet kan patur probleme me sherbimin (data, Voice) ju lutem ndihmojini te kalojne mga 4G ne 3G perkohesisht do te perdorni script si me poshte:

Faleminderit per sinjalizimin.

Per te permiresuar sistemet tona jemi duke kryer disa nderhyrje teknike, dhe perkohesisht duhet te kaloni telefonin me 3G.

tJu kerkojme ndjese per çdo shqetesim qe po hasni, por ju sigurojme qe shume shpejt eksperienca juaj do te permiresohet.

Ju faleminderit per mirekuptimin!”

Janë bërë më shumë se 8 muaj që newsbomb.al raporton për këtë problematikë të kompanisë celulare që ka në dorë numrat e më shumë se 1.4 milionë shqiptarëve, duke cënuar seriozisht të dhënat personale të abonentëve dhe sigurinë kombëtare të vendit.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.